GRATIS WEBINAR | DONDERDAG 16 NOVEMBER | 19:00 UUR

WEBINAR DONDERDAG 16 NOVEMBER | 19:00 UUR

VAN DONKER NAAR LICHT

DE KRACHT VAN PLANTMEDICIJNEN

SAVE MY SPOT

DE KRACHT VAN PLANTMEDICIJNEN

We vinden het belangrijk dat je:

Begrijpt waarom werken met plantmedicijn geen quick-fix is en waarom voorbereiding en juiste begeleiding van belang zijn om diepgaande transformatie te kunnen ervaren.

Snapt waarom integratie van een plantmedicijn experience het allerbelangrijkste is voor de duurzame veranderingen, doorbraken en shifts waar je naar verlangt.

Ontdekt dat achter je angst & spanning om met plantmedicijn door jouw thema’s heen te werken je grootse kracht & licht ligt en de sleutel is naar werken op multidimentionaal niveau. 

SAVE MY SPOT

TIJDENS DIT WEBINAR 

 

INZICHTEN & KENNIS

Maak je kennis met de mystieke kracht van plantmedicijnen zoals psilocybine, psilohuascaen ayahuasca, en weet je wat het verschil in werking is.

BEGELEIDING

Begrijp je waarom het kiezen van organisatie, begeleiding en setting van belang zijn en waarom jouw intuïtie daar de belangrijkste rol in speelt.

 

INTERGRATIE = KEY

Snap je waarom een plantmedicijnreis geen “quickfix” is en innerlijk werk de basis is van integratie.

SAVE MY SPOT

ONTMOET DEWI LOUISE EN HAYDI, DE FOUNDERS VAN ALAMYN

We bridge ancient & modern plant medicine wisdom

Dewi Louise en Haydi, de founders van Alamyn, begeleiden jouw Sacred Transformational Journey.  

Alamyn betekent alles wat er is. Alle wezens, engelen, elementen, planeten, het complete universum. Wij werken in lange trajecten voor mensen die duurzaam aan zichzelf willen werken met behulp van plant medicijn. Wij combineren oude en moderne wijsheid. Werken sjamanistisch maar ook therapeutisch. Met medicijn, maar ook zonder.

Energetisch en multidimensionaal. Met respect voor de wisdom keepers, the ancient tribes - en het belang om alle wijsheden uit de verschillende ‘modalities’ te integreren in deze moderne Westerse maatschappij.

Dewi Louise

Modern medicine woman

Ze is psychotherapeut, systemisch behandelaar en energiewerker en maakt al 5 jaar gebruik van de wijsheid van plantengeneeskunde, zowel in dienstverband als in haar studie.

Ze combineert sjamanistische rituelen, praktijken en energiewerk met therapeutische technieken. Met compassie begeleidt ze mensen door hun duisternis terug naar hun eigen licht.

Haydi

Mentor, plant medicine and body worker

Ze gebruikt al jaren plantengeneeskunde voor haar persoonlijke helende reis. Nadat ze de vroeggeboorte en het verlies van haar zoon had meegemaakt, onderging haar leven een diepgaande transformatie en ontvouwde zich snel haar pad als plantgeneeskundig werker. Met haar begrip van het fysiologische proces van geboorte en haar genezing door middel van seksuele energiepraktijken, brengt ze een energie van liefde en transformatie.

TESTIMONIALS

Mijn intentie voor het reizen met Psilohuasca bij Holistic was om te leren intuïtief te leven. Wat het mij heeft gegeven is het diep ervaren van gevoelens en inzichten hierover. Dit helpt mij om weer intuïtief keuzes te maken. De meerwaarde van Holistic is ondersteuning met ‘connecting the dots’. Je gaat in vergelijking met een dag of weekend ceremonie bewuster zo’n reis in door alle achtergrond informatie die je krijgt zoals droomanalyses, familiesystemen, chakra’s enz. Verder ook het stellen van duidelijke intenties en lichamelijke ondersteuning oa met het Psilohuasca-dieet incl recepten. Dit heeft mij voornamelijk geholpen om bewust met m’n voedingspatroon de slag te gaan. De kracht van de groep mag ook niet vergeten worden. Ik heb geleerd van hun ervaringen, inzichten, levensverhalen maar ook het spiegelen naar elkaar. De ondersteuning door Haydi en Dewi heb ik als zacht en liefdevol ervaren en vooral met heel veel enthousiasme & passie. 

ELIZIA
DEELNEEMSTER HOLISTIC

Mijn eerste ervaring met plantmedicijn!

En ik had dit met niemand anders willen doen dan met Dewi en Haydi, wat een heerlijke en veilige setting, met zoveel kennis en zoveel liefde. Wil je plantmedicijn gaan ervaren dan is dit de plek!! Dit was zeker niet mijn laatste keer dus Dewi en Haydi till next time!

MIRANDA
DEELNEEMSTER HOLISTIC

 ¨Integration is where the real magic happens¨

Donderdag 16 november om 19:00

*Kan je er niet live bij zijn? Geen zorgen, meld je aan en je krijgt de recording toegestuurd.

IN DEZE WEBINAR DUIKEN WE DIEP IN:

• De transformerende werking van psychedelische plantmedicijnen zoals psilocybine, psilohuasca en ayahuasca.
• Waarom werken met plantmedicijn geen quick-fix is en waarom voorbereiding en juiste begeleiding van belang zijn.
• Waarom integratie van een plantmedicijn experience het allerbelangrijkste is voor de duurzame veranderingen, doorbraken en shifts waar je naar verlangt.
• Ontdek dat achter je angst & spanning om met plantmedicijn door jouw thema’s heen te werken je grootse kracht & licht ligt en de sleutel is naar werken op multidimentionaal niveau.